Begues Rugbi Club‎: Inauguració Camp de Rugby el 10 de Setembre 2016 a Begues -Baix Llobregat-

#totagenda #esports #rugby

 

Un nou equip de Rugby ha nascut a BeguesAcabem d'encetar un nou projecte un grup de persones enamorats del rugby: Begues Rugbi Club.


Esperem fer gran aquest club i transmetre tots els valors de l'esport i en especial del rugby a tots els nens, joves i més grans d'aquest gran poble. Ens hem marcat com a objectiu competir la propera temporada 2016/2017. Necessitem l'ajuda de tots el beguetans per tirar endavant el projecte.

Necessitem socis i jugadors. Animeu-vos!


El proper dissabte 10 de setembre es celebrarà la inauguració del camp de rugby de Begues -Baix Llobregat- amb una diada en la que destaca un triangular amb els equips de BUC (Barcelona) i l’Anoia (Igualada), a més de l’amfitrió, el nou equip de rugby de Begues.

La jornada començarà amb la presentació del club de rugby de Begues que s’ha fundat aquest mateix any 2016 per varis amants d’aquest esport i que, amb un planter pràcticament sense experiència prèvia, en la primavera va disputar els primers partits amistosos amb moltes ganes i bons resultats. Per això aquesta propera temporada vol competir en la lliga catalana i podrà comptar amb camp propi gràcies a les instal·lacions municipals de gespa artificial en les que aquest a...gost s’han instal·lat els pals de rugby.

Com a previa al torneig de rugby hi hauran actuacions varies, com la dels castellers de Begues que sovint també han gaudit de la col·laboració dels jugadors de rugby en les seves actuacions castelleres.

Després tindrà lloc el triangular amb els equips abans esmentats. El BUC de Barcelona és un dels clubs històrics catalans i l’Anoia és dels més nous, de fa un parell d’anys. Precisament contra aquest equip d’Igualada va ser el primer amistós que van disputar els de Begues i ara els podran retornar l’acollida que els van oferir aquella vegada, també amb el 3er Temps que tindrà lloc al finalitzar el torneig i que tots sou convidats.

El club espera que amb el camp propi cada cop s’hi sumi més gent al projecte per formar i consolidar totes les categories d'aquest esport ple de valors i convida a tothom que vulgui participar a venir, també el dia de la presentació.

DIA: Dissabte 10 de Setembre del 2016
LLOC: Camp Municipal de Begues. C/esports s/n. Begues 08859

PROGRAMA
17:00 Presentació d'autoritats del projecte del club de rugby de Begues.
17:30 Actuació de Castellers (timbalers, trabucaires)
18:00 Triangular: Begues RC, Anoia RC, BUC.
22:00 Tercer Temps




Comentaris