7ª Cursa Nocturna Sport Ciutat de L'Hospitalet el 16 d´Abril de 2016




7ª Cursa Nocturna Sport Ciutat de L'Hospitalet

La 7a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet se celebrarà dissabte 16 d’abril de 2016.
El punt de sortida i arribada estarà situat a la Plaça d’Europa de L’Hospitalet (molt a prop del Centre Comercial Gran Via 2).
L’esdeveniment està organitzat pel Servei d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet, mitjançant la contractació de l’empresa Zona Vip Events, i la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme.
La cursa està oberta a totes les persones que s’inscriguin prèviament, mitjançant els punts presencials o ON LINE a través del web oficial.
S’estableix la xifra màxima de participació en 6.000 corredors.




Allò que fa gran la nostra cursa és la seva vessant solidària, ja que una part de la inscripció es destina a una causa benèfica. Aquest any els fons seran per a la investigació de l’Institut Biomèdic de Bellvitge.

Són moltes les curses i altres activitats esportives que avui dia s’organitzen amb una doble finalitat: la pràctica d’esport i la recaptació per a causes benèfiques.
En aquest cas, la donació d’1 € solidari en aquesta edició de la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet és totalment opcional, valorable i assequible per a tots els corredors.
Enguany, amb la teva aportació contribuiràs a fer realitat un projecte de recerca de l’IDIBELL que vol lluitar contra un dels càncers que més impacte té a la nostra societat: el de mama. I ho vol aconseguir entenent de quina forma tot allò que tenim més a l’abast, com la pràctica de l’esport, el control del nostre pes o la tria de la dieta de cada dia, contribueix d’una forma decisiva a la cura d’aquesta malaltia. El projecte, absolutament innovador, du per nom PREDICOP, inclou més de 2.000 dones catalanes i vol demostrar que l’estil de vida saludable té un paper clau en el desenvolupament recurrent del càncer de mama.

La Nocturna et porta a la Rock’n’Roll Half Marathon de Dublín




Participa al II Concurs d’Instagram
                
La Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet és molt més que una competició. A banda de la seva vessant esportiva, també té un caire festiu, solidari i inclou fins i tot un concurs artístic de fotografia a través de la xarxa social Instagram


Inscripcions fins el 13 d´Abril


Reglament

Recurregut CIRCUIT DE 5 I 10 KM

Serveis




Comentaris