XIV Edició Triatló Popular València Platja de Pinedo 2016 -València- el 29 de Maig

#Esports #totagenda #Triatlo


El triatló és un esport individual i de resistència, que reuneix tres disciplines esportives: natació, ciclisme i carrera a peu.El Triatló de Pinedo 2016 en el seu XIV Edició Triatló Popular València - Platja de Pinedo, és una competició tant per a triatletes d'alt nivell com per a triatletes debutants gràcies a les seves condicions geogràfiques, topogràfiques i meteorològiques.

La modalitat d'aquesta prova és el triatló Sprint la distància és:- 750 m de natació.- 19 km de ciclisme.- 5 km de carrera a peu.Les categories participants podran ser: Cadets (15-16 anys), Júnior (17-19 anys), Sub-23 (20 a 23 anys), Absoluta (24 a 39 anys), Veterans 1 (40 a 49 anys), Veterans 2 (50 a 59 anys) i Veterans 3 (60 o més anys).
Les inscripcions es realitzaran  on-line
Hi haurà 3 períodes de preus:- Del 4 de març al 6 de març• Per triatletes federats ............ ..22 €• Per triatletes no federats ......... .22 € + 12 € llicència d'un dia.- Del 7 de març al 14 de maig• Per triatletes federats ............ ..25 €• Per triatletes no federats ......... .25 € + 12 € llicència d'un dia.- Del 15 de maig al 25 de maig• Per triatletes federats ............ ..28 €• Per triatletes no federats ......... .28 € + 12 € llicència d'un dia.Les places disponibles seran 750 participants:- Lliga de Clubs FTCV (Federats de clubs de C.V.): 500 participants.- Open (No federats, independents i federats clubs fora de C.V.): 250 participants.El C.T. A Corre-Cuita organitza el Triatló de Pinedo 2016. XIII Edició Triatló Popular València - Platja de Pinedo.







Sabies que el Triatló de Pinedo ...

 
- És organitzat per C.T. A Corre-cuita, club amateur de la ciutat de València.
 
- És organitzat per C.T. A Corre-cuita amb els únics motius de romanticisme i prestigi.
 
- Si no ho organitza C.T. A Corre-cuita és un triatló destinat a desaparèixer.
 
- No és econòmicament viable a no ser per la feina desinteressada dels organitzadors, socis del club, supporters del club, col·laboradors i voluntaris.
 
- No té ànim de lucre, tot el pressupost es destina a la realització de la prova.
 
- No té suport econòmic de cap institució governamental.
 
- No té suport econòmic de cap patrocinador.
 
- És el triatló més longeu de la ciutat de València.
 
- És el triatló popular de València per excel·lència.
 
- És un dels triatlons més econòmics de la Comunitat Valenciana.
 
- És l'elegit i recomanat per debutar per la majoria de triatletes valencians.
 
- En realitat es va fundar sota el nom "Triatló Popular de València" però és conegut col·loquialment com "Triatló Pinedo" perquè es desenvolupa a la platja d'aquesta pedania de València.
 
- Aquesta organitzat per triatletes, per a triatletes i pensant exclusivament en els triatletes.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada