23 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, el 3 d´Abril del 2016, a Montornès del Vallès -Vallès Oriental-





23 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, el 3 d´Abril del 2016, a Montornès del Vallès -Vallès Oriental-
Organitza: Club Atletisme Montornès
Inscripcions fins el 30 de Març

Entre totes les curses, l’organització preveu un màxim de 5000 atletes, dels que un màxim de 3000 seran de Mitja, 1500 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària. S’han mantingut els preus i serveis gratuïts de les darreres edicions i s’espera arribar al màxim d’inscrits previstos. Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel posterior a la cursa, una samarreta tècnica en el moment de recollir el seu dorsal i xip.


La Mitja Montornès tornarà a ser solidària: per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel donarà mig euro a la iniciativa PonteenmarchaYa, que recapta fons per la Fundació Josep Carreras de lluita contra la leucèmia. La recaptació íntegra de la Mini Solidària anirà destinada a la Creu Roja de Granollers i es farà una acció solidària en la que es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Moviment Piu. L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.

Aquesta edició, la Mitja Montornès es realitzarà el diumenge 3 d’abril de 2016, mantenint el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada. L’organització ha pensat en sortir de la massificació de curses del mes de març per buscar ajudar a la planificació de curses dels atletes populars i ser la cursa de tancament de la Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona


Comentaris