TrencaCims Paüls‎ 2016: 9 i 10 d´Abril 2016


Trencacims Paüls

Un ventall de sensacions & emocions

La Trencacims Paüls és més que una cursa, més que una prova esportiva, més que un dia de competició, marques i classificacions.
La Trencacims Paüls és la cursa del poble. Els voluntaris, corredors i acompanyants obliden durant un cap de setmana els problemes del dia a dia i es deixen envair per l’ambient festiu i les ganes de gaudir de tot el que genera aquest esdeveniment esportiu.



La sortida, a trenc d’alba, on un camí de torxes marca l’inici de la cursa, deixa pas a 50 kilòmetres amb 4000 metres de desnivell positiu on els participants creuen camins, senderes i trams molt complicats, però dels que agraden als corredors.  El recorregut de la Ultramarató de les Terres de l’Ebre està fet per als més agosarats que no tenen por a superar els obstacles i la dificultat amb els que compta la prova.

El poble de Paüls enclavat al Parc Natural dels Ports esdevé l’escenari ideal on cada kilòmetre és diferent a l’anterior i amb paratges que et deixen sense paraules.



Trencacims Paüls, tu tries la teva distància, 50kms 4.000+, Ultramarató i campionat de llarga distància de les Terres de l'Ebre, 23kms 1.932+, la mitja, segona prova de Lliga Catalana de Curses de Muntanya (LCCM), 13kms 750+, la marxa, ideal per tota aquella persona que vulgui participar d'una manera no competitiva però gaudir tant com amb els altres recorreguts.
Que no t'ho expliquin, vine i gaudeix d'aquesta festa!!!







Inscripcions fins el 3 d´Abril






Comentaris