22ª CABRILENCA BTT EL 24 D´ABRIL DE 2016

#totagenda #Esports  #BTT,



22ª CABRILENCA BTT EL 24 D´ABRIL DE 2016 A CABRILS -MARESME-


Us convidem a participar a la 22a. CABRILENCA BTT el proper diumenge 24 d'abril de 2016. Es tracta d'una trobada esportiva, no competitiva, que vol mantenir la finalitat amb la que va començar: promocionar l'esport de la bicicleta de muntanya. 

L'assistència ha anat creixent any rere any, fins arribar en alguna edició a més de 1.000 participants. Així mateix, col·laboren més de 100 voluntaris, que fan que aquesta alta afluència de ciclistes es desenvolupi amb tota normalitat.

L'edició d'enguany constarà de dos recorreguts, d'uns 20 i 40 km., de forma que hi puguin participar tant els ciclistes habituals, com aquells que comencen i volen gaudir del nostre entorn. Per això, els dos circuits combinaran trams de pista amb altres amb més dificultats tècniques, arribant a uns desnivells acumulats d'uns 800 i 1.400 m. respectivament. Com sempre, tots dos circuits estaran marcats i amb voluntaris ubicats a determinats punts.

Tots dos recorreguts comencen amb la clàssica escalada a la Mútua. Sempre i quan compleixen tot el recorregut llarg, els primers classificats masculí i femení en aquesta pujada estaran premiats amb un pernil; els segons i tercers classificats també tenen premi assegurat.

Aquest any, només per als que ho desitgin (i limitant-ho a 400 participants), es podrà fer la Cabrilenca BTT amb sortida preferencial a les 8:45h, control de temps i classificació. La resta de participats la faran sense control de temps, i amb sortida oberta a partir de les 9:00h.

Durant el circuit estan previstos avituallaments i s'acabarà amb una botifarrada; això si, els que sigueu vegetarians i/o celíacs indiqueu-ho al camp corresponent al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.




Com sempre, combinem trams de pista amb divertits camins i corriols 
La pedalada constarà de dos recorreguts, d'uns 22 i 43 km., que compartiran els trams de sortida i d'arribada, de forma que cadascú podrà escollir el recorregut i el nivell que més li convingui. S'oferiran 2 avituallaments al llarg del recorregut de 43 km., i 1 al de 22 km.  Com sempre, tots dos recorreguts estaran marcats i amb voluntaris fent de control en determinats punts.



Inscripcions obertes fins el dia abans de la Cabrilenca BTT o arribar als 900 participants
Aportació solidària  
Com ja hem fet en altres edicions, aquest any destinarem 0,50€ de cada inscripció a causes solidàries.
Enguany hem decidit fer la nostra aportació a l'Associació ONCOSALUT, de Cabrils, per a la lluita contra el càncer.



Comentaris