31a Cursa Popular Vila de Sant Boi -Baix Llobregat- Diumenge, 1 de maig de 2016

#Cursa #Esports #Fons #totagenda


CURSA POPULAR VILA DE SANT BOI

El Club d’Atletisme Sant Boi, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, organitzen la 31a Cursa Popular Vila de Sant Boi, que se celebrarà el diumenge 1 de maig de 2016 a Sant Boi, amb sortida i arribada ubicada a l’Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda.

Enguany s'estrena la cursa Open Popular de 5K per a acollir tots aquests corredors/es que no s'atreveixen amb la 10K i aquells/es que estan començant a córrer. Durant el recorregut de 10K el corredor/a trobarà 8 animacions i en el circuit de 5K en trobarà més de 3 (grups de percussió, orquestres, zumba...). Es disputaran com cada any les curses Open Kids per als més petits, a l'Estadi.
A l'arribada rebran tots els participants una bossa d'obsequis gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa.
Des de sempre, el Club Atletisme Sant Boi ha estat bolcat en l’organització i promoció de diferents esdeveniments esportius a la ciutat de Sant Boi, amb l'objectiu de fomentar l'esport popular i federat alhora. L’any 1985 va nèixer la primera Cursa Popular Vila de Sant Boi. Les temporades 1989-1990 i 1990-1991, l’entitat va ser l’encarregada d’organitzar diferents Campionats de Catalunya i Espanya.
En la 26a edició van arribar 1.298 corredors/es. En la 27a edició, per primer any, la cursa entra a formar part de la Challenge Solidària Sant Joan de Déu, un circuit de curses solidàries de Sant Joan de Déu amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació de malalties mentals; des d'aleshores aquesta institució segueix col·laborant amb nosaltres, sent la causa solidària a la que es destina el donatiu de les inscripcions.



PROJECTE SOCIAL

Enguany la cursa es renova en molts aspectes, volem una nova i millor cursa per a tothom. Com a novetat, en aquesta 31a edició, posem en marxa un nou projecte que uneixi molt més la cursa i el poble: utilitzar la cursa i l’esport, com a altaveu per a associacions santboianes que facin de Sant Boi un lloc més agradable, un poble del qual sentir-se orgullós.

Per a fer-ho realitat disposem de 10 km: 10 passes per a fer poble! Cada quilòmetre és una passa, i per tant una associació santboiana que té l’oportunitat de donar-se a conèixer i explicar la seva missió i els seus valors.

REGLAMENT CURSA

ELS RECURREGUTS DE LES CURSES: 5 i 10 Km.

INSCRIPCIONS FINS EL 26 D´ABRIL




Comentaris