TwoNav Empordà BTT Extrem el 16 i 17 d´Abril de 2016

#BTT #Esports #totagenda



ÚLTIMS 7 DIES per poder fer la inscripció la Twonav Empordà BTT Extrem, una cursa única, una aventura irrepetible, un repte que et permetrà conèixer els millors indrets de l'Empordà.


La TwoNav Empordà BTT Extrem és una aventura en bicicleta de muntanya creada per fer del cap de setmana un cap de setmana inoblidable per tots els participants de la prova. Una cursa que ha estat creada per ciclistes i enfocada als ciclistes. És una cursa que no només pretén ser referència a nivell estatal per la presencia dels millors bikers de la especialitat, sinó que pretén ser un repte per a tots aquells amants del BTT que vulguin atrevir-se amb aquesta prova.3 etapes en 2 dies serviran per posar a prova tots els bikers, i només aconseguiran ser fínishers tots aquells que finalitzin els més de 150km, i 3500m de desnivell positiu repartits en les tres etapes (2 etapes en línia i una CRI), les quals transcorren pels millors corriols del territori, tot combinant-ho amb trams de pista més rodadors (60% pista i 40% corriol.
Es repeteixen poblacions de sortida i arribada de les etapes,
Estartit i Vulpellac, però enguany la organització ha preparat uns recorreguts completament nous que no deixaran indiferent a ningú, sempre seguint l’essència de la TwoNav Empordà BTT Extrem.
El seguiment de les etapes es farà via GPS, tot i que alguns encreuaments i punts difícils estaran assenyalats per la organització, la qual cosa significa que no és necessari un GPS de última generació per seguir la ruta.






INSCRIPCIÓ

INSCRIPCIONS OBERTES

El períods d'inscripcions per a la 2a edició de la TwoNav Empordà BTT Extrem finalitzarà el proper dia 10 d'Abril, i no s'acceptarà cap inscripció per a la prova completa a partir d'aquesta data.
Els participants que optin per fer només una de les 3 etapes es podran inscriure el mateix dia de la prova


SITUACIÓ


La II edició de la Empordà BTT Extrem tindrà com a centre logístic la població de l'Estartit -Baix Empordà-. La primera i segona etapa també sortiran d'aquesta població, i la tercera ho farà des de la població de Vulpellac -Baix Empordà- 

RECORREGUT

Aquesta segona edició de la TwoNav Empordà BTT Extrem es presenta amb uns recorreguts completament nous als del 2015, però conservant el format i la filosofia

16 i 17 d'Abril són els dies escollits on els bikers hauran de completar 3 etapes en 2 dies;
2 etapes Marató i una CRI, per completar els més de 150km i 4000m de desnivell positiu.


Els recorreguts de la TwoNav Empordà BTT Extrem han estat dissenyats perquè els bikers puguin gaudir el màxim sobre la bicicleta passant pels millors corriols ciclables del territori combinat amb trams de pista, tot passant pels punts més neuràlgics del Territori. (50% pista i 50% corriol, generalment de baixada).


Les etapes, que no tindran control de tancament i comptaran amb uns avituallaments molt complerts patrocinats per Nutrisport, Coca-Cola i Bicentury, per tal que el corredor se senti a gust i només hagi de preocupar-se de pedalar, i on hi podreu trobar begudes, bolleria, barretes, gels, fruits secs, fruita, cacao,...


La TWONAV EMPORDÀ BTT EXTREM és una prova individual d'aventura i resistència amb bicicleta de muntanya, de seguiment en GPS, dividida en tres etapes, de manera que els participants que abandonin en una etapa, poden prendre la sortida en l'etapa següent, però sense puntuar per a la classificació general final de la mateixa i sense optar als premis de la classificació general, però si els premis de cada etapa.

En cas de participar només un dia (una etapa) només s'opta al premi de l’etapa i no computa per la classificació general de la TWONAV Empordà BTT Extrem.


La competició es disputa el 16 i 17 d’Abril del 2016 i es regeix pel present Reglament, el qual pot ser modificat en algun dels seus punts, però sempre fent-ho públic amb almenys una setmana d'antelació a la disputa de la prova.







Comentaris