Cita amb les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme del 2 al 4 de setembre

#totagenda #esports #motor #resistencia #24hores



Per sisè any consecutiu, la cursa compta amb la col·laboració dels promotors holandesos Creventic, organitzadors entre d'altres de les 24 Hores de Dubai.

El dissabte 3 de setembre al punt del migdia arrencaran les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme - Trofeu Fermí Vélez al Circuit de Barcelona-Catalunya. Serà la 18ª edició d’aquesta prova de resistència que acostuma a reunir una seixantena d’equips procedents de tot el món amb pilots professionals, amateurs i “gentleman divers”. 
Per sisè any consecutiu, la cursa compta amb la col·laboració dels promotors holandesos Creventic, organitzadors entre d’altres de les 24 Hores de Dubai, fet que dota la prova d’una major participació de vehicles internacionals. Amb una varietat d’inscrits dels que destaca la qualitat i la bellesa dels vehicles, aquests s’englobaran en 13 categories que inclouen vehicles de benzina de fins a 3.500cc, turismes dièsel de fins a 3.000cc, vehicles GT i vehicles especials, com els silueta o els elèctrics i híbrids. La cursa de 24 hores de duració es disputarà sobre el traçat FIA de 4,655 km i en el sentit de les agulles del rellotge.
El treball en equip, el ritme i la fiabilitat es posen a prova a la pista en aquesta exigent cursa de resistència.



65 equips de 15 nacionalitats diferents prendran part a les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme

La tradicional cursa de resistència, del 2 al 4 de setembre al Circuit, tornarà a comptar amb la participació de la pilot Laia Sanz junt amb Francesc Gutiérrez i Jaime Font.

La 18a edició de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, del 2 al 4 de setembre al Circuit, comptarà amb una graella de 65 equips en una cursa que arrencarà a les 12.00h del dissabte 3 de setembre sobre el traçat FIA de 4,655 km. A més, la tradicional prova de resistència del Circuit tornarà a comptar amb la participació de la pilot Laia Sanz, que formarà equip amb Francesc Gutiérrez i Jaime Font.
Els 65 equips que han confirmat la seva participació sumen fins a 15 nacionalitats diferents, una tendència que confirma la internacionalització de la prova en els darrers anys de la mà de Creventic, promotors de les 24HSERIES, una sèrie internacional FIA on estan inscrites les 24 Hores de Barcelona. Els països representats seran: Alemanya (14), Anglaterra (11), França (9), Països Baixos (7), Suïssa (6), Espanya (3), Bèlgica (3), Àustria (3), Dinamarca (2), República Txeca (2), Singapur (1), Líban (1), Lituània (1), Luxemburg (1) i Rússia (1).
Els equips de casa en aquesta edició són tres. La pluricampiona mundial Laia Sanz ha tornat a acceptar el repte de les 24 Hores de Barcelona i no faltarà a la cita de resistència del Circuit de la mà de Baporo Motorsport (Seat Leon Cup Racer/TCR). Un any més formarà equip amb el veterà Francesc Gutiérrez, que compta en el seu palmarès amb diverses victòries i ha participat en totes les edicions de les 24 Hores, així com també amb el pilot Jaime Font. Una altra de les formacions nacionals fidels a la prova de resistència és l’equip Drivex (Audi R8 LMS Ultra/A6), que ha confirmat la seva participació amb els pilots William Paul, Daniel Diaz Varela, Andrés Saravia i Saud Al Faisal al volant de l’Audi R8. El Team Icer Brakes (Porsche 991 Cup/SP2) s’ha enrolat amb els pilots Jesús Díez Villaroel, José Manuel de los Milagros i Jean-Michel Gerome.
En l’apartat internacional destaquen equips com el Hofor-Racing (Mercedes SLS AMG GT3/A6), vencedors de les 24 Hores de Barcelona l’any 2013 i segons l’any passat al Circuit. En aquesta ocasió, competiran amb els pilots Christiaan Frankenhout, Kenneth Heyer, Roland Eggimann, Chantal Kroll i Michael Kroll. Els vencedors de la prova l’any 2014, l’Scuderia Praha (Ferrari 458 Italia GT3/A6), també tornaran al Circuit de Barcelona-Catalunya per intentar revalidar la victòria amb Jiri Pisarik, Josef Král, Matteo Malucelli i Peter Kox alternant-se en els relleus.
Durant el cap de setmana del 2 al 4 de setembre, es podran veure sobre la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya impressionants unitats, un dels grans al·licients per als espectadors. Dels 65 vehicles inscrits, la marca més representada és Porsche (17), seguida per BMW (9), SEAT (7), Lamborghini (5), Honda (4), Peugeot (4), Mercedes (3), Ferrari (3), Audi (3), Renault (3), Aston Martin (1), MARC (1), Lotus (1), Chevrolet (1), GC Automobile (1), Saker (1) i KTM (1). Unitats com els Mercedes-Benz SLS AMG GT3, Ferrari 458 Italia GT3, Audi R8 GT3 Ultra, Lamborghini Huracán Super Trofeo, Aston Martin Vantage GT3, Porsche 991 Cup o Renault RS01 FGT3, entre moltes altres, faran les delícies dels espectadors.
L’entrada al Circuit de Barcelona-Catalunya és gratuïta durant tot el cap de setmana.

Horaris
Tickets
Informació







Comentaris