XXVIII TRIATLÓ OLIVA - 18/09/2016

#totagenda #esports #triatló #fons
 

XXVIII TRIATLÓ OLIVA -LA SAFOR- 18/09/2016

La Degana en la seua XXVIII edició una de les millors proves no drafting cat olímpica de la Península i amb més història. Aquest any seu del Campionat Autonòmic Triavant!!!!!


Vos esperem per tal de gaudir del Triatló Oliva enguany seu del Campionat Autonòmic, “la Degana de la Comunitat Valenciana” en la seua XXVIII edició.

“La Degana” Seu de l’Autonòmic i “el Capità” conformen el projecte Viu la Festa  “Oliva és triatló”, projecte que es presentarà per tal d’aconseguir la seua  declaració d'interès turístic autonòmic.  La “Degana” amb les seues peculiaritats que el fan un triatló únic, diferent, divertit i personalitzat.  El circuit de natació és paral·lel a la costa. El circuit de bicicleta está pensat especialment per llançar la “cabra” i rodar acoblat , complint el NO DRAFTING. La carrera a peu entre el públic,  la platja, proper a les dunes amb campanya mediambiental de preservació i conservació i els espectacles, atractiu i peculiar, tant per als tri atletes com per als acompanyants. Tot per tal de fer festa i fer gaudir al poble, a participants i acompanyants.


Triatló  CIRCUIT NATACIO 1500mts XXVIII Triatló Oliva Campionat Autonòmic

Triatló  CIRCUIT CICLISME XXVIII TRIATLO OLIVA CAMPIONAT AUTONOMIC

Triatló  CIRCUIT CURSA PEU DEGANA A UNA VOLTA DE 10Qm

PROGRAMA HORARIS XXVIII 

INSCRIPCIONS



Comentaris