12 i 13 DE SETEMBRE, NOVES DATES PER LA VOLCAT COSTA BRAVA 2020




UN ESDEVENIMENT QUE ET FARÀ SENTIR LA BTT

La VolCAT Costa Brava és una aventura en bicicleta de muntanya creada per fer d’un cap de setmana qualsevol, un d’inoblidable. Dos dies plens d’emoció per a tots els participants de la prova. Una cursa creada per ciclistes i enfocada pels ciclistes, que no només pretén ser un esdeveniment de referència a nivell estatal, sinó que a més, es tracta d’un repte per a tots aquells amants de la BTT que vulguin unir-se a l’aventura VolCAT Costa Brava.
Un esdeveniment que transcorre pels increïbles paratges de la Costa Brava amb un format de 2 etapes que posaran a prova a tots els bikers, per a poder aconseguir l’objectiu de ser finishers, superant els més de 120km i 3100 metres de desnivell positiu, repartits en les 2 etapes en línia. Durant els dos dies, els bikers recorreran els pobles més bonics de l’Empordà. 

UNA PROVA PER A TOTS ELS NIVELLS

La VolCAT Costa Brava és una prova per a tothom. On es pot competir a nivell PRO i OPEN.
Dins de la categoria OPEN, podràs escollir entre participar a mode individual o en parelles, ja siguin formades per participants del mateix gènere o mixtes, podent pujar al podi de la classificació general de l’última etapa.
On l’objectiu se’l marca un mateix. Des dels corredors elit que busquen un lloc a la general, fins aquells que volen passar uns dies gaudint de l’esport que els apassiona, el Mountain Bike, per acabar sent finishers de la cursa. VolCAT Costa Brava et permetrà descobrir nous racons de la zona, que mai haguessis pogut imaginar-te.

ETAPES

Els recorreguts de la VolCAT Costa Brava han estat dissenyats perquè els bikers puguin gaudir el màxim sobre la bicicleta passant pels millors corriols ciclables del territori combinat amb trams de pista, tot passant pels punts neuràlgics del territori.
Durant el recorregut els bikers es trobaran diversos avituallaments molt complerts on podran hidratar-se i alimentar-se de forma adequada.

1ª ETAPA – 64KM / 1.700M+

La 1ª Etapa de la VolCAT Costa Brava transcorre per la part Oest del massís de les Gavarres, on els corredors trobaran un terreny humit i amb una vegetació densa. Aquests dos factors faran que els bikers passin per uns paratges espectaculars i únics en aquest massís. El recorregut passa per alguns dels punts més emblemàtics de les Gavarres com Els Metges, puig d’Arques, entre d’altres. Aquesta 1a etapa té un format més llarg i Maratonià que la segona etapa. Consta de pujades i baixades més llargues i constants que transcorreran per tot tipus de corriols, camins, pistes i rieres, on els bikers podran gaudir d’allò més. Els corredors trobaran zones on podran rodar ràpid i en grup, i altres zones més lentes i tècniques on podran gaudir d’un entorn excepcional.

Recorregut

Perfil

DESCARREGA TRACK PROVISIONAL ETAPA 1

2ª ETAPA – 60KM / 1.400M+

La 2a etapa de la VolCAT Costa Brava transcorre per l’est del massís de les Gavarres de Calonge i Sant Antoni amb final a la mateixa població. El recorregut d’aquesta etapa és un traçat exigent per gaudir a fons de la bicicleta de muntanya, amb fortes rampes de pujada que encara que són curtes caldrà preparar bé les cames i unes baixades i senders que amb les passades pluges es fan més divertits i variats . Trobarem molts senders típics d’aquesta zona de la Costa Brava amb un terreny llis i la vegetació que ens construeix autèntics túnels verds, però també trobarem camins trencats amb pedres que ens faran activar tots els sentits per gaudir del recorregut i trobar una gran recompensa en creuar la línia d’arribada.
Aquesta 2a etapa passa per punts emblemàtics de les Gavarres com l’ermita de Sta. Coloma de Fitor, l’ermita de Sta. Llúcia d’Arboç la població de St. Pol, Puig Vidal, la Carbonera de Forallac, Puig d’en Ribot i Puig Cargol com a punt més alt d’aquesta 2a etapa amb 363m d’altitud.
La VolCAT Costa Brava presenta uns recorreguts espectaculars amb una gran varietat de terrenys que després d’aquest cap de setmana quedaran en la memòria. Segur que voldràs tornar i ensenyar-ho als que no t’hagin acompanyat.

Recorregut

Perfil

DESCARREGA TRACK PROVISIONAL ETAPA 2


PROGRAMA

REGLAMENT

PACKS ALLOTJAMENT

Vine a la VolCAT Costa Brava amb el nostre travel partner oficial, Sport No Limit Travel, i els seus paquets d’allotjament + inscripció, o només hotel. Viu al màxim la competició a pocs minuts de la sortida, amb serveis exclusius per als ciclistes, un tracte personalitzat i el millor preu.
Reserva aquí a través de la agencia oficial d’ Sports No Limit Travel


SERVEIS AL CORREDOR

MECÀNICA:El dia abans de la primera etapa et muntem la bici si la portes en caixa i te la revisem perquè estigui a punt per afrontar la competició.A l’inici de cada etapa estem per revisar-pressions i últims detalls abans de sortir.A la fi de l’etapa ens deixes la bici i la netegem, engreixarem, revisem i reparem perquè estigui a punt per a la propera etapa.L’últim dia te la netegem i engreixarem perquè te l’emportis a punt a casa, si cal te l’ encaixem o posem a la maleta.Tot el treball està inclòs, els productes de neteja i greixatge també, si es gasta algun altre recanvi es cobrarà a part.Per assegurar estoc de recanvis hauràs d’omplir un formulari amb les dades de la bicicleta.Tot amb el millor equip de treball format per professionals de la bicicleta. 
MASSATGE:El servei comença ja abans de la primera etapa per posar a punt les cames pel repte.La funció i objectiu d’aquest servei és reduir les sobrecàrregues musculars, contractures que es puguin produir durant els dies de cursa. Així com tractar les lesions que puguin aparèixer. El massatge tindrà una durada de 30-40 min. , Temps suficient per a aquest objectiu.S’utilitzen tècniques amb friccions d’intensitat, massatges moderats, pressions palmàries, tècniques de vibració, estiraments, etc.Estarem a l’inici de l’etapa per posar crema escalfadora i activar la musculació per afrontarel repte diari.Tot el material està inclòs, cremes, olis, kinessioteràpia, embenats… tot el necessari perquè tinguis un bon rendiment a la cursa.Els nostres fisios professionals i titulats faran que acabis el repte en les millors condicions.Es recomana haver-se fet uns dies abans de la competició algun massatge de descàrrega amb el teu fisio habitual, ja que així arribaràs en les millors condicions.A l’acabar l’etapa et donarem hora pel massatge. Tots aquests serveis estan subjectes a possibles canvis per condicions externes a nosaltres.
ASIC · MECÀNICA I FISIOTERÀPIA  INSCRIPCIÓ: Pots fer la inscripció amb nosaltres al mateix temps que contractes els serveis. 

LA INSCRIPCIÓ INCLOU:

· Maillot commemoratiu de participació (Inscripció a 2 etapes)
· Samarreta commemorativa de participació (Inscripció a 1 etapa)
· Recorreguts marcats completament
· Cronometratge
· Dinar del dissabte
· Dinar del diumenge
· Dorsal personalitzat
· Guia del corredor
· Ambulància i Metge
· Avituallaments líquids i sòlids molt complets durant les etapes (cada 20km aproximadament)
· Servei de dutxa i vestuaris
· Àrea rentat de bicicletes
· Sorteig de diferents obsequis
· Vehicles escombra
Edat mínima de participació:
· 1 etapa: 16 anys
· 2 etapes: 18 anys


INSCRIPCIONS 1 ETAPA

INSCRIPCIONS 2 ETAPES PRO

INSCRIPCIONS 2 ETAPES OPEN


Comentaris