Catalunya Bike Race 2020 se celebrarà del 2 al 4 d’Octubre



Tres dies d’autèntic Mountain Bike i Puigcerdà como a seu central 

La quarta edició de Catalunya Bike Race se celebrarà el primer cap de setmana d’Octubre i recuperarà el seu format de tres dies, de divendres a diumenge, sent Puigcerdà el centre neuràlgic, localitat natal de José Antonio Hermida, l’ambaixador, com ja ha estat en les seves anteriors edicions. El Poliesportiu de Puigcerdà serà de nou l’epicentre de la que ja és una competició de Mountain Bike referència a Catalunya i Espanya, i en especial, a La Cerdanya, un marc incomparable per a la pràctica d’aquesta modalitat esportiva per etapes.
Les circumstàncies actuals obliguen a prendre mesures excepcionals i és per aquest motiu que s’ha apostat per tornar al format de tres dies, recuperant així l’esperit inicial de la competició celebrant-se de divendres a diumenge, un format molt atractiu per als més de 900 participants que reuneix la competició en cada edició. El format de cap de setmana anima a plantejar una escapada en família, conèixer La Cerdanya i els seus voltants i fer-ho en Mountain Bike, en una època de l’any on les temperatures agradables animen a realitzar multitud d’activitats durant el cap de setmana.
José Antonio Hermida tornarà a ser-ne l’ambaixador i serà qui dissenyarà els recorreguts d’aquesta quarta edició de Catalunya Bike Race, participarà al vostre costat i formarà part directament en la organització com a assessor esportiu. El medallista Olímpic avança que aquesta edició serà “una edició amb millors corriols a ser possible, amb recorreguts tècnics i amb Mountain Bike per a gaudir”. 
D’aquesta manera, el divendres al matí es realitzarà la recollida de dorsals i la Zona Expo, el divendres a la tarda se celebrarà una primera etapa curta per a reconèixer el terreny i començar a posar les cames en moviment. El dissabte serà el torn de l’etapa Reina i el diumenge ens espera una última etapa que donarà per finalitzada la quarta edició de Catalunya Bike Race. Un cap de setmana de pur Mountain Bike per La Cerdanya.
En l’aspecte competitiu, la Catalunya Bike Race 2020 deixarà de ser de categoria UCI XCS2 (4 etapes), com ha estat en les seves tres últimes edicions, per a ser una competició de 3 etapes del calendari de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme i així poder facilitar la participació dels bikers, sent conscients que, a causa de la situació excepcional d’aquest any, el calendari de competicions estarà molt congestionat.
Per tant, Catalunya Bike Race 2020, que se celebrarà del 2 al 4 d’octubre a La Cerdanya serà de tres dies i mantindrà l’esperit que l’ha fet reconeguda en les seves anteriors edicions. Totes les etapes seran circulars, amb sortida i arribada al Poliesportiu de Puigcerdà. 
Catalunya Bike Race és una prova de MTB per etapes individual de tres dies, inclosa dins el Calendari de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme. 
Es disputarà del 2 al 4 d’octubre de 2020 a Puigcerdà , un territori en ple Pirineu català que és ideal per al Mountain Bike.
  • 4ª edició
  • Prova UCI de MTB dins del calendari de la RFEC
  • 1.000 participants de 24 nacionalitats diferents
  • Competició individual i clasisifciació per equips
  • Paisatges emblemàtics i multitud de divertits corriols
  • Un recorregut de 194 km i 5740 m+ m+ pels Pirineus
  • 3 etapes circulars amb sortida i meta a Puigcerdà
  • Una de les proves de MTB per etapes amb major participació del món 
  • Competició de referència a Catalunya i Espanya.

Horaris

PADDOCK

SERVEIS




Comentaris