Andorra Trail el 5 i 6/9/2020

La Sportiva Andorra TRAIL, és una cursa de Trail-Running innovadora al país, ja que és la primera cursa de muntanya per etapes i per equips de 2 persones.

La primera edició serà una Cursa en dues etapes amb un recorregut de dificultat mig-alt, amb un nivell tècnic assequible per a practicants d’aquest esport.


El Projecte La Sportiva Andorra TRAIL té com a objectiu principal poder fer la volta Andorra en varies etapes.
Els participants passaran per punts emblemàtics d’Andorra, descobrin uns traçats d’alta muntanya amb paisatges tan singulars com la vall del Madriu-Perafita-Claror (Patrimoni de la Unesco) i transitaran per camins de muntanya inèdits en curses d’estiu al Principat d’Andorra.
Un dels grans atractius és que les sortides i arribades seran al centre de les poblacions cosa que permetrà un gran ambient esportiu i que els acompanyants gaudeixin dels moments importants de les etapes i al mateix temps puguin gaudir dels comerços i atractius de cada població.
Tots els participants estaran concentrats en els mateixos hotels que l’organització tindrà previst i on tindran uns serveis especials.

2 formats de cursa:
1 recorregut en una etapa: o la etapa 1 o la etapa 2.
2 punts Itra per la UTMB  

2 recorreguts en 2 etapes: la etapa 1 + la etapa 2.
3 punts Itra per la UTMB  

ETAPA 1

Escaldes-Engordany / Sant Julià de Lòria ETAPA 1

  • 29 Km
  • 2.500m de Desnivell Positiu
Sortida a les 8.30h

Sortida des de la Plaça Co-Prínceps d’Escaldes-Engordany en direcció cap a Engolasters i per primera vegada es pujarà en cursa fins a la Tossa de Breibal i tota la seva cresta en direcció a l’estany blau on baixarem a buscar la vall de Madriu-Perafita-Claror per anar fins al Refugi de Prat Primer passant per la collada de la Maiana , Refugi de Perafita, Estany de la Nou i Refugi de Claror en direcció a les Bordes de Manyat i ja baixarem disfrutant de unes vistes espectaculars sobre Sant Julià de Lòria fins arribar al centre del poble, on ens trobarem l’arribada a la Plaça de la Germandat.

Talls horaris de pas a Estall Serrer i Refugi de Claror.
Talls horaris de pas a Estall Serrer 13.30H i Refugi de Claror 15.00H.
Temps màxim per completar la etapa 9 hores.





ETAPA 2

Sant Julià de Lòria / Escaldes-EngordanyETAPA 2

  • 33 Km
  • 2.000m de Desnivell Positiu
Sortida a les 8.30h

Sortida des de la plaça Germandat, a Sant Julià de Lòria en direcció al camí de Rocafort, travessarem Rocafort i la Balma, on ens enfilarem fins a Aixàs on trobarem el primer avituallament, continuarem pujant fins al bony de la Pica, es crestejarà tota la carena d’Enclar fins a arribar al Pic de Carroi , on gaudirem del segon avituallament i una de les vistes més espectaculars del principat. A partir d’aquí ens espera, una llarga baixada fins a la plaça Coprínceps, d’Escaldes-Engordany on ens espera l’arribada.

Talls horaris de pas, Aixàs i Carroi.
Talls horaris de pas, Aixàs 12.00h i Carroi 15.00h.
Temps màxim per completar la etapa 9 hores.

El breafing de la 2a etapa, a les 19.00h El dissabte 22 de juny de 2019, a l’Aparcament del Prat Gran de Sant Julià de Lòria





INSCRIPCIÓ


TAMBÉ US POT INTERESSAR :

Comentaris