TRIA TRAIL : RIALPMATXICOTS EL 19 i 20/9/2020




TRIA TRAIL :

Trail 65k +5.500m amb novetats
Marató 45k +4.000m, de nou amb 3×2.800 m.
Mitja 23k +1.500m nou recorregut
Caminada 10k +700m



Tria Trail. Els cims del sud del Pallars Sobirà, el Montsent de Pallars i el massís de l’Orri, són l’escenari de la Rialp Matxicots, que arriba enguany a la que serà la 11a edició. Una edició més que volem que serveixi per consolidar, una de les curses referents del trail running nacional.

Aquesta nova edició tindrà lloc a Rialp el cap de setmana del 19 i 20 de setembre 2020. La prova reina tornarà a ser la Trail Rialp Matxicots, redissenyada conjugant el millor dels deu anys de la prova, tornant a tenir el Montsent de Pallars com a gran protagonista, però aquesta vegada endinsant-nos més a la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Descobrirem els encants dels estanys Gento, Colomina i Frescau, així com els cims mítics del Montorroio, Picardes i Pala d’Eixe per fer un total de 65 km i 5.500 m de desnivell positiu. La segona prova en distància serà la Marató, amb l’essència del millor terreny alpí amb els cims d’Altars, Montsent, Montorroio i Picardes amb un total de 45 km i 4.000 m positius. Per diumenge, la Mitja amb 23 km i 1.600 m positius estrenarà recorregut quasi en la seva totalitat passant pels pobles i boscos de Beraní i Roní, per tornar a Sant Romà de Tavèrnoles i amb unes vistes magnífiques. Per finalitzar aquesta edició, la Caminada d’11 km, modalitat no competitiva, amb 700 m de desnivell positiu, tornarà a mostrar alguns dels meravellosos pobles i racons de la vall d’Àssua.

Tria Trail: Quatre modalitats cercant de nou somnis i reptes, donant a conèixer territoris i paisatges per descobrir l’essència de la nostra terra. A més, ho acompanyarem de tot un seguit d’activitats paral·leles a les proves esportives.

Des de la Rialp Matxicots volem que passeu un cap de setmana inoblidable amb nosaltres i per fer-ho realitat, comptarem amb els nostres senders, amb un magnífic paratge, amb l’hospitalitat d’aquestes valls i amb l’experiència de les edicions anteriors.

La Rialp Matxicots està formada per un gran grup de voluntaris que donen forma a un fort equip organitzatiu i que compta amb la col·laboració i  suport de l’Ajuntament de Rialp i altres ens i empreses públiques i privades.

En aquesta 11a edició, la Rialp Matxicots seguirà amb el seu caràcter merament alpí. 

La prova reina tornarà a ser la Trail Rialp Matxicots, redissenyada conjugant el millor dels deu anys de la prova, tornant a tenir el Montsent de Pallars com a gran protagonista, però aquesta vegada endinsant-nos més a la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Descobrirem els encants dels estanys Gento, Colomina i Frescau, així com els cims mítics del Montorroio, Picardes i Pala d’Eixe per fer un total de 65 km i 5.500 m de desnivell positiu.

La segona prova en distància serà la Marató, amb l’essència del millor terreny alpí amb els cims d’Altars, Montsent, Montorroio i Picardes amb un total de 45 km i 4.000 m positius. 

Per diumenge, la Mitja amb 23 km i 1.600 m positius estrenarà recorregut quasi amb la seva totalitat passant pels pobles i boscos de Beraní i Roní, per tornar a Sant Romà de Tavèrnoles i amb unes vistes magnífiques. 

Per finalitzar aquesta edició, la Caminada d’11 km, modalitat no competitiva, amb 700 m de desnivell positiu, tornarà a mostrar alguns dels meravellosos pobles i racons de la vall d’Àssua.


En definitiva, uns recorreguts estudiats amb tot detall recorrent la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigüetortes i el Parc Natural de l’Alt Pirineu, cercant alts cims, profundes valls, boscos d’encant i pobles on la història està impresa a cadascuna de les seves cases.

La Rialp Matxicots és una cursa membre de l’associació internacional de trail running (ITRA) i serà puntuable per a la Ultra Trail del Montblanc. Matxicots és un projecte per a fer esport a la muntanya i també un projecte de difusió turística del Pallars Sobirà i del municipi de Rialp, deixant constància en totes i cadascuna de les activitats que organitza l’estima, la cura i la preservació del territori.

INSCRIPCIONS

TAMBÉ US POT INTERESSAR :

Comentaris